Stiati ca …. ? Ciuperca Chaga

Ciuperca Chaga – ARMA IMPOTRIVA IMBATRANIRII

Aceasta enzima are o putere antioxidanta de 250 de ori mai mare decat Coenzima Q10 si Vitamina C. Descoperiti care sunt super-alimentele ce contin acest “luptator impotriva radicalilor liberi” si modul in care acestea pot contribui la o imbunatatire exceptionala a starii de sanatate, adaugand ani in plus vietii dumneavoastra.

Aceasta enzima vitala grabeste descompunerea radicalilor super-oxidanti, care sunt cei mai frecventi si distructivi radicali liberi din organism. Radicalii liberi sunt descompusi in doua componente si anume oxigen si peroxid de hidrogen. Superoxid-dismutaza isi continua activitatea neutralizand compusii secundari cu scopul de a proteja celulele si tesuturile impotriva daunelor suplimentare.

Un nivel crescut de super-oxid-dismutaza este asociat cu o speranta de viata mai lunga.

Atunci cand vine vorba despre alimentele cu un nivel ridicat de antioxidanti, multi oameni se gandesc direct la cacao sau la fructele de Acay. Cu toate acestea, natura a ascuns undeva departe in unele paduri nordice un super-aliment cu proprietati antioxidante mult mai puternice decat orice alta substanta comestibila.

Chaga C-Max – 60 capsule

  • Ciuperca terapeutica siberiana concentrata.
  • Extract concentrat standardizat bio-activ, cu minimum 20% polizaharida.
  • Contine bergisterol.
  • Antitumoral, anticancerigen, imunomodulator.
  • Anti-bacterian, anti-alergic, anti-inflamator, antioxidant.

“CIUPERCA NEMURIRII”, “REGELE TUTUROR PLANTELOR” SAU “DARUL LUI DUMNEZEU”

Acestea sunt doar cateva dintre numele folosite de mii de ani pentru ciuperca Chaga, venerata pentru proprietatile sale curative. Aceasta ciuperca se poate ragasi in Rusia, Europa de est, Coreea, Siberia, in muntii din Carolina de Nord si in anumite regiuni din nordul SUA. Ea creste pe scoarta copacilor de mesteacan, si beneficiile terapeutice cresc odata cu scaderea temperaturii.

Nu va lasati pacaliti de aspectul inestetic al ciupercii Chaga. Ea este un cocktail extraordinar de fitonutrienti pentru imbunatatirea vietii, fiind cu adevarat un dar de la Dumnezeu.

Dovedita clinic a fi una dintre cele mai sigure si puternice plante ale naturii, extractul de Chaga contine de 25-50 de ori mai multi antioxidanti decat: vitamina C, afinele, coenzima Q10, capsuni, alge, uleiuri de peste si multe alte uleiuri esentiale.

De fapt, ciuperca Chaga contine cele mai inalte niveluri de SOD decat orice alt aliment cunoscut.

Comparatie intre nivelurile active de SOD prezente in cele mai renumite ciuperci terapeutice

Comparatie intre nivelurile active de SOD prezente in cele mai renumite ciuperci terapeutice

CHAGA, CAMPIONUL ANTIOXIDANTILOR

Testul ORAC a fost dezvoltat de oamenii de stiinta de la Institutul National de Anti-Imbatranire. ORAC (capacitatea de absorbtie a radicalilor oxigen) masoara capacitatea de absorbtie a radicalilor liberi pentru un produs alimentar, ulei sau condiment.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca alimentele care au un punctaj ORAC mare protejeaza organismul impotriva imbatranirii premature si a pierderii de memorie asociate cu inaintarea in varsta. Chaga are cea mai mare capacitate antioxidanta fiind testata de USDSA si Universitatea Tufts din Boston.

Capacitatea de absorbtie a radicalului oxigen per 100 grame

Capacitatea de absorbtie a radicalului oxigen per 100 grame

CHAGA IMBUNATATESTE SANATATEA SI ADAUGA ANI VIETII DUMNEAVOASTRA

Chaga a fost testata in peste 50 de studii clinice, despre aceasta facandu-se referire in peste 1600 de publicații pentru diversele sale beneficii de sănătate.

Chaga este extrem de apreciata în Asia și Europa ca fiind un super-aliment. Acesta a fost utilizat pentru a trata diverse afectiuni incepand de la ulcere gastrice, tuberculoza, hipertensiune, infecții virale, boli cardiovasculare si pana la diabet. Recent, a atras atentia ca fiind o terapie cu potential ridicat pentru infectia cu HIV. Mai jos sunt enumerate doar câteva dintre modalitățile prin care Chaga poate îmbunătăți șansele de a trăi o viață lungă si sănătoasă.

CANCER

Studiile de laborator au dovedit ca ciuperca Chaga inhiba creșterea tumorii canceroase, în special în glandele mamare și organele de reproducere. De asemenea, s-a demonstrat ca ar putea avea un beneficiu in prevenirea efectelor secundare ale tratamentelor pentru cancer, cum ar fi chimioterapia.

PROPRIETATI ANTI-IMBATRANIRE

Fitonutrienti protejează țesuturile și celulele impotriva radicalilor liberi.

SISTEMUL IMUNITAR MODULATOR

Chaga este benefica în special pentru bolile autoimune, cum ar fi sindromul oboselii cronice, fibromialgia si poliartrita reumatoida.

ANTI-INFLAMATOR

Studiile au aratat ca SOD joaca un rol important in reducerea inflamației interne și diminuarea durerii asociate, spre exemplu in osteoartrita si artrita reumatoida.

BOALA CARDIACA

Scade colesterolul LDL si hipertensiunea arteriala.

DIABETUL

Imbunatateste absorbtia insulinei.

AFECTIUNI CUTANATE

Chaga este un tratament naturist excelent pentru psoriazis, eczeme, etc.

CRESTE ENERGIA SI REZISTENTA FIZICA

Ajuta la cresterea nivelului de energie, amplifica motivația si creste capacitatea de concentrare, toate acestea promovand in acelasi timp o stare buna de spirit si relaxare.

Profilul exceptional al elementelor nutritive pe care le contine Chaga

Superoxid Dismutaza, super-enzima puternic-antioxidanta;
Polizaharide beta glucan, rol de vindecare, care imbunatatesc raspunsul sistemului imunitar;
Compusi antioxidanti, flavonoide;
Grupul de vitamine B, joaca un rol important in metabolismul celular;
Minerale, necesare pentru a crea enzime metabolice vitale;
Fitosteroli, rol in scaderea colesterolului LDL;
Melanina, hraneste firul de par, pielea si unghiile si restabileste un aspect tanar;
Betulina, si acid betulinic – proprietati anti-virale, antiinflamatoare, si anticancerigene;
Germaniu, imbunatateste functia tesutului, scade tensiunea arteriala, imbunatateste sanatatea ochilor si functia imunitara, ajuta la ameliorarea durerilor;
Alte sute de fitochimicale si fitonutrienti.

ATENTIE LA IMITATIILE CHAGA

Cele mai multe dintre produsele Chaga existente pe piata sunt produse artificial in laborator. Rezultatul este un produs inferior care contine cantitati reduse de SOD, fitosteroli si alti nutrienti. De fapt s-a dovedit ca unele versiuni sintetice ar contine doar 0.1% din fitosterolii regasiti in ciuperca Chaga salbatica, iar continutul de SOD este inexistent.

Chaga C-Max – 60 capsule

  • Ciuperca terapeutica siberiana concentrata.
  • Extract concentrat standardizat bio-activ, cu minimum 20% polizaharida.
  • Contine bergisterol.
  • Antitumoral, anticancerigen, imunomodulator.
  • Anti-bacterian, anti-alergic, anti-inflamator, antioxidant.

100% NATURAL SI SIGUR

Chaga este 100% natural, administrarea zilnica este complet sigura si este recunoscut ca un supliment nutritiv, produs in conformitate cu normele de fabricatie pentru suplimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Call Now Button