COENZIMA Q10 FORTE

91,00 lei

30 capsule – 200mg ubiquinona

  • Coenzima bio-activa cu vitamina E si piperina.
  • Asigura suport cardio-vascular si actiune anti-cancerigena.
  • Supliment alimentar cu ingredient activ fabricat in Japonia prin fermentare.

Stoc epuizat

Descriere

Ce este Bio Active Coenzyme Q10?

Coenzima Q10 este cel mai bun nutrient pe care il puteti utiliza pentru a va proteja sistemul cardiovascular. Dr. Mathias Rath, in urma cercetarilor sale recente, ne dezvaluie ca aceasta coenzima Q10 este „cheia unei sanatati cardiovasculare optime”, fiind de asemenea, si un puternic antioxidant. Acest nutrient-minune ajuta la stimularea sistemului imunitar si mediaza in remisiunea anumitor tipuri de cancer. Studiile doctorului K. Folkers publicate in revista Clinical Investigator arata ca adaosul de coenzima Q10, peste 300 mg pe zi, inhiba inaintarea cancerului la san, uneori conducand la vindecarea totala. Coenzima Q10, utilizata in cantitate de 60-150 mg pe zi, creste activitatea “natural killer cells (celule ucigase naturale)” care inhiba metastazierea tumorilor.

Care sunt beneficiile Bio Active Coenzyme Q10?

  1. Coenzima Q10 este un antioxidant activ care protejeaza atat mitocondriile, cat si membranele celulare deteriorate de stresul oxidativ;
  2. Imbunatateste functia cardiaca a pacientilor cu boli cardiovasculare, fiind recomandata pentru cei ce sufera de: insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic in antecedente, ateroscleroza, hipertensiune arteriala;
  3. Protejeaza activitatea antioxidanta a vitaminei C si a vitaminei E, intarind sistemul imunitar prin marirea productiei de anticorpi;
  4. Suplimentarea adecvata cu coenzima Q10 poate preveni ateroscleroza;
  5. Protejeaza impotriva reducerii activitatii dopaminei implicata in buna functionare a creierului si ajuta la mentinerea functiei neurologice;
  6. O regresie semnificativa a tumorilor de san si de prostata a fost observata in anumite studii stiintifice, folosind doze mari de coenzima Q10;
  7. Este utila, de asemenea, in reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei;
  8. Mentine in limite normale colesterolul, este benefica pentru diabetici, imbunatateste productia de energie celulara si previne bolile parodontale.

COMPOZITIE

Fiecare capsula contine:

Coenzima Q10 (ubiquinona) 200 mg
Ingredienti non-medicinali:
Capsula: gelatina 77 mg
Agent de incarcare: celuloza microcristalina 37 mg
Vitamina E naturala (D-alfa-tocoferil) 30 mg / 250% VNR
Pulbere de piper (Piper Nigrum) 15 mg

Nu contine: lactate, ou, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia, sau gluten.

ADMINISTRARE

Modul recomandat de administrare (doar pentru adulti, in mod oral): 1 capsula.

In timpul infectiilor sau a bolilor canceroase se recomanda doze de coenzima Q10 de 200-400 mg/zi.

NOTA: administrarea acestui supliment, in cazul afectiunilor cardiace, se va face numai dupa acordul medicului cardiolog.

Ce face atat de excepțional Bio Active Coenzyme Q10?

Bio Active Coenzyme Q10 provine din sursa netabacica fabricata in Japonia printr-un proces de fermentatie. Exista mai multe forme de coenzima Q10: o forma extrasa in principal din tutun (sursa tabacica), o forma extrasa in principal din Soia (sursa netabacica) si o alta forma obtinuta prin fermentare din sursa netabacica (de regula din alge, prin fermentare). Aceasta ultima metoda a fost elaborata initial in Japonia in anii 1970. Au aparut de curand si unele forme de coenzima Q10 sintetizata chimic.

In cazul coenzimei Q10 calitatea conteaza, metoda japoneza de fermentare cu microorganisme fiind cea mai buna alegere. Aceasta metoda japoneza de producere a coenzimei Q10 se realizeaza printr-un proces tehnologic de fermentare naturala a unor alge marine, in prezenta unor microorganisme de cultura. Procesul de fabricatie dureaza 9 luni, producandu-se astfel o coenzima Q10 ultra-pura, cu o bioabsorbtie si o eficienta terapeutica net superioare fata de formele obisnuite, obtinute in general din sursa tabacica, prin metode care folosesc si solventi.

Atentionari:

Nu utilizati daca sunteti insarcinata sau alaptati!
Consultati specialistul daca urmati chimioterapie si daca luati L-carnitina, medicamente antihipertensive sau Warfarina!
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A nu se lasa la vederea si la indemana copiilor!
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Recomandari

  • Intrucat coenzima Q10 este mai bine absorbita in prezenta unei grasimi animale se recomanda asocierea ei cu Pacific Salmon Oil.
  • Bio-absorbtia coenzimei Q10 poate fi marita considerabil (aprox.60%) dacă este administrata concomitent cu Biopiperina.
  • Pentru un efect eficient se administreaza impreuna cu Vitamina E.
Call Now Button