Stiati ca…? Agaricus Blazei Murill

Ciuperca Agaricus Blazei Murill a fost descoperita prin anii 1970, de doi cercetatori americani de la Universitatea de stat din Pensylvania, vizitand Brazilia, au descoperit ca intr-o anumita zona, populatia nativa era nu numai extrem de sanatoasa, dar si longeviva, cu un procentaj extrem de mare al celor ce depaseau 100 de ani. Secretul lor? Foarte simplu! Consumau o ciuperca si anume Agaricus Blazei Murill.

Atunci a inceput introducerea acestei ciuperci in circuitul terapiilor naturiste si alternative. A fost folosit în mod tradițional pentru a trata multe boli comune precum ateroscleroza, hepatita, hiperlipidemia, diabetul, dermatita și cancerul.

Agaricus Blazei Murill denumita si ciuperca lui Dumnezeu este o ciuperca cu proprietati terapeutice deosebite, care poate rezolva problemele de sanatate acolo unde medicina clasică este lipsita de putere.

Este o ciuperca care contine o clasa speciala de polizaharide cunoscute sub numele de Beta Glucan

Beta Glucan este un stimulant puternic al sistemului imunitar prin activarea macrofagelor. Studiile au demonstrat beneficiile beta glucanului nu numai prin actiunea pozitiva asupra macrofagelor, dar si prin stimularea limfocitelor B, celulelor ucigase naturale (natural killer cells) si celulelor supresoare T.

Provita Nutrition & Health este printre putinele firme care ofera un extract pulbere concentrata din Agaricus Blazei Murill

Stimulant longevitate, imunostimulator, anticancerigen, antiepileptic,ajuta sistemul nervos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Call Now Button